July 3, 2020

En verden til forskel

Hestetransporter

De typiske hestetransporter har plads til 2 heste, de har en side rampe, kort eller lang førerkabine og de er bygget op på forskellige mærker som f.eks Renault Master eller Opel Movano. En af de vigtigste kendetegn for disse transporter er lasteevne og der har vi muligheder for op til 1.200 kg. Vi udvikler fortiden en opbygning som kan komme op på 1.400 kg.

Vi har mange års erfaring med bilimport fra hele Europa og vi importerer også hestetransporter. Alt efter hvad du søger kan vi gerne undersøge hvad vi kan tilbyde dig. Vi sender gerne nogle forslag og hvis du bestiller en transporter hos os så få vi den hjem til Danmark, vi tager af os told syn, indregistrering og papir arbejde så det er ikke noget du behøver at tænke på.

Vi kan også tilbyde finansiering eller flex leasing

Vi har direkte kontakter til producenterne og derved har vi den unikke mulighed at vi kan tilbyde at designe opbygning af transporteren helt efter kundeønsker. Har du bestemte ønsker/ krav med hensyn til:

Opbygnings basic: f eks mærke, model, motor, årgang, kilometer

Indretning i førerkabinen: f eks 2 eller 3 sæder, læder eller stof, kort eller lang kabine

Indretning af transportrummet: f eks med eller uden opholdsrum, separat saddelkammer, rampe i siden eller i bag

Udvendig præsentation: f eks lakering eller reklamer

så er du velkommen til at kontakte os på salg@denparts.dk eller ring 27212504. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan se i vores galleri nogle hestetransporter som vi har udleveret til kunder og som muligvis kan være en inspiration.

Levering

Vi har også Levering fra dag til dag ved bestilling inden kl 11:00

VED BESTILLING INDEN KL 11 :00